Crawl AB, Åsögatan 115, 1 tr, 116 24 Stockholm

Christina Klintberg

christinaDen här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mobil: 0708-303568

Mina tidigare erfarenheter från bl.a. urval och rekrytering har utvecklat min personkännedom och bidragit till mitt stora intresse för den enskilda människan, för gruppdynamik/-samverkan och ledarskap.

Att få vara med och bidra till personens och gruppens framgång, att öka deltagarnas kompetens, att stärka dem och få dem att växa i sin yrkesroll och mogna som medmänniskor och därmed skapa ökad lönsamhet, ser jag som en stor förmån.

I konkurrens med det enorma kunskaps- och informationsflöde som omger oss, de växande sociala kommunikationskanalerna och det i övrigt intensiva och kravfyllda samhället vi lever i finns Crawl och "det personliga mötet" - ett oöverträffat komplement och lärande.

I grupprocessen kan målgruppen t.ex. vara en ledningsgrupp, konsulter inom IT-branschen, säljare inom en säljorganisation, chefer inom den privata äldreomsorgen eller.....

I alla processer ser jag ord som självinsikt, målstyrning, action, resultat och därmed förändring som betydelsefulla.

Min roll som jag nu har haft under ca 15 år, är att skapa de bästa förutsättningarna för effektivt och kreativt lärande och att detta lärande i sin tur skapar bestående resultat i organisationer.

Kenth Bergman

kenth

Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.

Mobil: 0705-889922

Att vi lever i kunskapssamhället vet vi. Vi vet också att utbildning och utveckling är en förutsättning för att lyckas i det samhället. Men det finns olika sätt att öka sin kompetens, växa i sin yrkesroll och mogna som medmänniska. När jag arbetar med andra inom ledarskap, kommunikation och försäljning är dialogen - samspelet - grunden för vad vi gör.

Ett samspel som förankras i den konkreta verklighet och de arbetssituationer som är deltagarnas egna. Beroende på syftet med arbetsinsatserna gäller det att finna rätt balans mellan att träna teknik och beteende och att förändra åsikter, attityder och värden. Den balansen skapas med två huvudmetoder: action training och coaching.

Min roll är att skapa de bästa förutsättningarna för effektivt och kreativt lärande och att detta lärande i sin tur skapar bestående resultat i verksamheter.

Copyright © CRAWL AB   |   Åsögatan 115, 1 tr   |   116 24 Stockholm   |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.