Action Training

 

action traning 1Traditionella säljträningar bygger på ett antal modeller som säljaren anpassat skall tillämpa i olika säljsituationer.
Det är svårt. Speciellt om man inte har tränat. Det går fort att glömma bort modellerna och därmed blir effekten låg eller ingen.

I Action Training har vi istället valt ut ett antal konkreta säljsituationer som är frekventa och viktiga. Dessa säljsituationer arbetar vi oss igenom i en workshop, där vi konkret och praktiskt löser situationen tillsammans med gruppen.

Vi ägnar hälften av tiden åt träning och följer upp att träningen fortsätter i verkligheten. Dessutom överför vi vår säljtränarmanual till gruppens coach så att denne kan fortsätta träna med samma metodik.

Action Training utgår ifrån den nivå säljgruppen har i nuläget. Vi förändrar det som är lättast att ändra för att säljarna skall öka sin genomslagskraft. Vi tränar till färdighet och säkerställer därefter dels fortsatt tillämpning dels fortsatt träning med samma metodik.

 

 

 

Copyright © CRAWL AB   |   Åsögatan 115, 1 tr   |   116 24 Stockholm   |   Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.